GeoForum PIIG  :  GEODEZJA.PL czytaj GEOFORUM.GEODEZJA.pl
Witamy na GeoForum www.geoforum.geodezja.pl
Polskiego Internetowego Informatora Geodezyjnego www.geodezja.pl.
Służy ono dyskusjom i pytaniom związanym z geodezją i dziedzinami z nią powiązanymi.
Na wymianę informacji o imprezach, wydarzeniach, nowych rozwiązaniach technologicznych, instrumentach, wydawnictwach i ciekawych adresach internetowych związanych z geodezją przewidzieliśmy moderowane forum informacyjne GeoInfo PIIG'u znajdujące się pod adresem www.GeoInfo.geodezja.pl.
Ogłoszenia prosimy zamieszczać wyłącznie w dziele GeoOgłoszeń pod adresem www.geodezja.pl/ogloszenia .
Uwagi i pytanie prosimy kierować na e-mail info@geodezja.pl.
Zapraszamy!

Rejestrację można wykonać pod adresem http://www.geoforum.geodezja.pl/register.php?1 ale po dokonaniu rejestacji prosimy o przesłania maila z prośbą o aktywację konta.

GeoForum i GeoInfo są częścią Polskiego Internetowego Informatora Geodezyjnego www.geodezja.pl ISSN 1896-8317

 
POZGEO - brak modelu anteny
Autor: Daro (---.146.226.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 02 gru 2017 - 18:33:56

taka sytuacja.. zrobiłem statykę kilku punktów odbiornikami Trimble R6 i jednym Trimble R8-2.

wrzuciłem pliki do POZGEO i otrzymałem wyniki.

niestety dla punktów pomierzonych odbiornikiem Trimble R8-2 otrzymałem w raporcie komunikat:

ANTENA - INFORMACJE
MODEL WYKORZYSTANY: NONE Numer seryjny:
BRAK MODELU ANTENY W BAZIE!
Info antena L1: DeltaE : 0.00000 DeltaN : 0.00000 DeltaUp : 0.00000
Info antena L2: DeltaE : 0.00000 DeltaN : 0.00000 DeltaUp : 0.00000

miał ktoś z was taki problem? jak sobie z tym poradzić ?



Temat Odsłon Napisane przez Wysłane
  POZGEO - brak modelu anteny 836 Daro 2017-12-02 18:33
  Re: POZGEO - brak modelu anteny 378 tommy 2017-12-02 21:26
  Re: POZGEO - brak modelu anteny 342 Daro 2017-12-03 08:17
  Re: POZGEO - brak modelu anteny 580 tommy 2017-12-03 09:12


Akcja: ForaWątkiSzukajZaloguj
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
GeoForum powered by Phorum.